Særimner 2019

Högbo Bruk, Gävleborg 15 - 17 oktober

Særimner

Årets Öppna SM i Mathantverk anordnas i samband med Eldrimners idé- och kunskapsdagar, Særimner. Særimner, som tidigare anordnats i Jämtland, får i och med Högbo Bruk och Högbo Brukshotell en plats som andas mathantverk och tydligt speglar arrangemangets värderingar.

- Förutom att platsen och lokalerna passar arrangemanget väl så är det Högbo Bruks och det regionala projektet MatVärdens stora engagemang kring mathantverk som gör det till en perfekt plats för tävlingen. Under evenemanget kommer mathantverkare från hela landet kunna nätverka, få ny kunskap och inspireras i en miljö som genomsyras av passion för mathantverk, säger Christina Hedin, projektledare för Særimner.

- MatVärden har tillsammans med Länsstyrelsen i Gävleborgs län under flera år uttryckt en önskan om att tävlingen ska förläggas till Högbo Bruk och arbetat för detta. Att tävlingen nu äntligen kommer till Gävleborgs län är fantastiskt! Det bidrar till att lyfta och utveckla såväl våra lokala mathantverkare som de i vårt grannlän Dalarna. Vi ser även fram emot att få visa upp Högbo Bruk för mathantverkare och entusiaster från hela Norden, säger Linda Elverstig, MatVärden.

Særimner och SM i mathantverk organiseras av Eldrimner, detta år med stöd av Länsstyrelsen i Gävleborgs län, Högbo Bruk, Sandvikens kommun och MatVärden. Seminarierna och tävlingen är öppna för mathantverksföretag från hela Norden.

Information och programpunkter kommer att publiceras löpande på eldrimner.com under våren. Programmet i sin helhet publiceras på eldrimner.com i juni.

Gör din intresseanmälan till Særimner redan nu! Mejla sara@eldrimner.com

Artikel om SM och Særimner från Tidningen Mathantverk nr 1 2019.

 

 
 
 
 

Særimner 2019

  •  15-17 oktober
  • Högbo, Gävleborg
Kontaktperson
Christina Hedin
Christina Hedin

010-225 32 64
christina@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB