Særimner 2021

Tema Mathantverkets Resiliens - Den långsiktiga förmågan att hantera störningar och fortsätta utvecklas

Særimner & SM i Mathantverk 2021

Välkommen att anmäla dig till höstens stora mathantverksfest! Den 19–21 oktober anordnar Eldrimner Særimner och SM i Mathantverk på Frösö Park Hotel i Östersund. Temat för årets Særimner är Mathantverkets resiliens, det vill säga den långsiktiga förmågan att hantera störningar och fortsätta utvecklas. 

Idé- och kunskapsdagarna Saerimer har sedan starten 2004 arrangerats vartannat år. Dagarna är fyllda av seminarier och aktiviteter av mathantverkare för mathantverkare. Programmet, som kan läsas i sin helhelt under fliken "program" innehåller seminarier och paneldiskussioner med experter och erfarna mathantverkare från alla branscher. Nätverkande och erfarenhetsutbyte med kollegor kommer också att ges stort utrymme, eftersom vi så klart hoppas att det i oktober ska vara möjligt för alla att komma till Frösön och delta på plats. Utvalda delar av programmet kommer även att erbjudas digitalt. På så vis kan även de som inte har möjlighet att ta sig till Jämtland vara med på distans.

 

SM i Mathantverk

Tävlingen genomförs parallellt med Særimner. Juryn bedömer produkterna under en dag. Prisutdelning och bedömningsseminarier genomförs fysiskt på plats och kommer även att sändas digitalt för den som inte har möjlighet att delta på plats. Mer information om tävlingen finns här.

Boende

Frösö Park Hotel erbjuder boende i olika priskategorier. Du kan boka rum för den 19-21/10 på hotellets webbsida: www.frosoparkhotel.se
Använd rabattkoden Mathantverk2021 för att få Særimners specialpris.

Særimner 2021

  •  19-21 oktober
  •  Frösö Park Hotel, Östersund & digitalt
  •  Program
  • För efteranmälning, mejla arvid@eldrimner.com

Kontaktperson

Arvid Lorentzon

010-225 34 22
arvid@eldrimner.com

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB