Særimner 2021

Tema Mathantverkets Resiliens - Den långsiktiga förmågan att hantera störningar och fortsätta utvecklas

Særimner & SM i Mathantverk 2021

Nu längtar vi efter att ses! Den 19–21 oktober planerar Eldrimner att anordna Særimner och SM i Mathantverk på Frösö Park Hotel i Östersund. Temat för årets Særimner är Mathantverkets resiliens, det vill säga den långsiktiga förmågan att hantera störningar och fortsätta utvecklas.

Programmet kommer bland annat att innehålla seminarier och paneldiskussioner med experter och erfarna mathantverkare från alla branscher. Nätverkande och erfarenhetsutbyte med kollegor kommer också att ges stort utrymme, eftersom vi så klart hoppas att det i oktober ska vara möjligt för alla att komma till Frösön och delta på plats. Utvalda delar av programmet kommer även att erbjudas digitalt. På så vis kan även de som inte har möjlighet att ta sig till Jämtland vara med på distans.

SM i Mathantverk

Tävlingen genomförs parallellt med Særimner. Juryn bedömer produkterna under en dag. Prisutdelning och bedömningsseminarier genomförs fysiskt på plats och kommer även att sändas digitalt för den som inte har möjlighet att delta på plats. Mer information om tävlingen finns här.

Program och anmälan

Den förste talaren under Saerimner 2021 som vi har nöjet att presentera är Tareq Taylor som kommer prata om Mathantverkets vägar.

Tareq berättar om sin relation till mathantverket och hur han ser på mathantverkets väg in i restaurangköken. Han är en välkänd tv-kock som alltid har ett leende på läpparna, just nu aktuell med tv-programmet ”Trädgårdstider” och nyligen i ”Tareq Taylors matresa”, bägge på SVT.

Vi kommer allt eftersom programmet bli klart att berätta om fler talare så håll utkik i våra kanaler. Anmälan till Særimner och SM i Mathantverk öppnar 14 juni. Mer information om båda arrangemangen publiceras här på sidan.

Boende

Frösö Park Hotel erbjuder boende i olika priskategorier. Du kan boka rum för den 19-21/10 på hotellets webbsida: www.frosoparkhotel.se
Använd rabattkoden Mathantverk2021 för att få Særimners specialpris.

Særimner 2021

  •  19-21 oktober
  •  Frösö Park Hotel, Östersund &  digitalt
  •  Program publiceras under våren, anmälan öppnar 14 juni
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB