Særimner 2023

Välkommen till årets upplaga av Særimner & SM i Mathantverk

Den 17-19 oktober 2023 anordnas Særimner som är Eldrimners idé- och kunskapsforum på Åhaga i Borås, Västra Götaland. Særimner sker parallellt med Öppna svenska mästerskapen i Mathantverk.

Idé- och kunskapsdagarna Saerimner arrangeras vartannat år. Dagarna är fyllda av seminarier och aktiviteter av mathantverkare för mathantverkare. Första dagen ägnar vi åt branschöverskridande seminarier som är tänkta för alla, för att dag två djupdyka i mer branschspecifika programpunkter.

Programmet publiceras allt eftersom här på hemsidan. Det blir en blandning av seminarier och paneldiskussioner med experter och erfarna mathantverkare från alla branscher varvat med nätverkande och erfarenhetsutbyte med kollegor. 

Anmäl dig här
Sista anmälningsdag 18 september.

Öppna SM i Mathantverk

Tävlingen genomförs parallellt med Særimner. Juryn bedömer produkterna under en dag. Prisutdelning och bedömningsseminarier genomförs fysiskt på plats. Prisutdelningen kommer även att sändas digitalt för den som inte har möjlighet att delta på plats. Årets klasser, tävlingsregler och kriterier finns här. Anmälan öppnar 1 juni och sista anmälningsdag är 18 september.

Varmt välkommen!

Anmälningarna till SM och till Saerimner gör du separat med två olika anmälningar.  
 

Særimner 2023

 

Kontaktpersoner

Arvid Lorentzon

010-225 34 22
arvid@eldrimner.com

Sofia Klasson

010-225 32 64
sofiak@eldrimner.com

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB