Særimner 2023

Særimner & SM i Mathantverk 2023

Den 17-19 oktober 2023 anordnas Særimner som är Eldrimners idé- och kunskapsforum i Västra Götaland. Særimner sker parallellt med Öppna svenska mästerskapen i Mathantverk.

Idé- och kunskapsdagarna Saerimer arrangeras vartannat år. Dagarna är fyllda av seminarier och aktiviteter av mathantverkare för mathantverkare. Programmet kommer att växa fram under våren och programpunkterna publiceras här på hemsidan vartefter de spikas. Förvänta sig seminarier och paneldiskussioner med experter och erfarna mathantverkare från alla branscher varvat med nätverkande och erfarenhetsutbyte med kollegor. 

Anmälan öppnar 1 juni. 

Vi arbetar för att ordna förmånliga priser på boende i Borås för dig som besöker Saerimner. Mer information om det läggs upp här på sidan i takt med att bitarna faller på plats.

Borås erbjuder många olika boendealternativ. Här är de vi är i kontakt med:
Quality Hotel Grand 1,5 km från Åhaga
Best Western Plus hotell 1,6 km från Åhaga
Scandic Plaza 1,8 km från Åhaga

Öppna SM i Mathantverk

Tävlingen genomförs parallellt med Særimner. Juryn bedömer produkterna under en dag. Prisutdelning och bedömningsseminarier genomförs fysiskt på plats. Prisutdelningen kommer även att sändas digitalt för den som inte har möjlighet att delta på plats. Årets klasser, tävlingsregler och kriterier publiceras här på hemsidan i samband med att anmälan öppnar i början av sommaren.

Varmt välkommen!

Till SM-sidan

Særimner 2023

 

Kontaktpersoner

Arvid Lorentzon

010-225 34 22
arvid@eldrimner.com

Sofia Klasson

010-225 32 64
sofiak@eldrimner.com

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB