Cookalong - se dina produkter på ett nytt sätt

Inspireras av Ulrika Brydling - en av Sveriges främsta kockar.

Under denna cookalong får du träffa Ulrika Brydling – en av Sverige främsta kockar som skrivit flertalet kokböcker, medverkat regelbundet i TV och som driver en egen restaurang där odlare och uppfödare ses som hjältar. Ulrikas inriktning är den hållbara måltiden. Hon sitter sedan många år med i juryn för SM i Mathantverk och är även en av Eldrimners ambassadörer.

Ulrika kommer att inspirera dig till att hitta nya användningsområden för olika bär-, frukt- och grönsaksprodukter. Syftet är att du ska få möjlighet att hitta goda receptförslag och innovativa tips som du kan använda för att skapa mervärde för kunden och få sälja mer av ditt mathantverk. Har du en egen servering kan du även få förslag på hur du kan använda dina egna, eller andra mathantverkares, produkter i menyn.

Vill du ha med ditt eget mathantverk i cookalongen? Ange i så fall vid anmälan vilken bär-, frukt – eller grönsaksprodukt som du vill ta med.  Eldrimner kommer att kontakta dig, i god tid innan Saerimner, om det blir dina produkter vi väljer ut.

Særimner 2021

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB