Mathantverkets värde ur olika perspektiv

Man kan bli hemmablind när man själv ska lyfta fram sina egna produkter. Vilka värden missar vi i vår kommunikation? Några av Eldrimners ambassadörer och experter berättar ur sin erfarenhet om hur de föreslår att mathantverket ska synas mer och bättre. Mathantverket har en viktig roll både i livsmedelsutbudet och i hela samhället.

Medverkande

Ulrika Brydling – chef för Eldrimner, mångårig juryordförande i SM i mathantverk, Sommelier och krögare. Grundare och tävlingsledare för tävlingen Årets Eko-kock. Ledamot i Ekologiska Lantbrukarna, Äkta Vara, Culinary Craft och Viltmatsakademin.

Mats-Eric Nilsson – författaren bakom boken Den hemlige kocken och en rad andra böcker som sätter ljuset på tillsatser i industriella livsmedel. Mats-Eric är mångårig jurymedlem i SM i mathantverk och en av Eldrimners ambassadörer.

Märta Westling - Den senaste medlemmen i Eldrimners mathantverksråd. Märta har en kandidat i trädgårdsvetenskap vid SLU. Har sedan 2016 byggt upp och driver idag bageriet Hjulsjö 103 och verksamheterna kring det som bland annat innefattar Cider 103 och ”Ettrumshotellet”. Hjulsjö 103 har tack vare Märtas idoga marknadsföringsarbete kommit att bli ett välbesökt utflyktsmål för när- och långväga gäster. 

Sebastién Boudet - hantverksbagaren med passion för bättre mat. Han är Eldrimners ambassadör, författare till flera kokböcker och en inspiratör till medvetna val. 

Særimner 2023

  •  Seminarium
  •  18 oktober
  •  15.30 – 16:15
  •  Åhaga konferens
  •  Efteranmälan
Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB