SM-medaljer 2020

Eldrimner, Ås, 13-16 oktober 2020

Vett & Etikett

Grattis till din vinst!

Vänligen notera att vinnaretiketterna i såväl digital form som klisteretiketterna endast får användas på ett sätt så att det tydligt framgår vilken produkt som vunnit medaljen. Produkten måste synas i bild eller text i direkt anslutning till medaljen.

Det ska vara exakt den produkt som vunnit, det vill säga med samma innehåll och samma form. Detta gäller även sortspecifika produkter. Till exempel om en viss äppelsort specificerats i ingrediensförteckningen, får etiketten endast användas på förpackningar där samma sort använts.

Välkommen att kontakta tävlingsledningen vid frågor och funderingar kring detta.
Aleksandra Ahlgren. aleksandra@eldrimner.com telefon: 010-225 33 57

Fler etiketter? Beställ senast 8 november, 2020

Eldrimner samordnar en efterbeställning av etiketter, vid ett tillfälle för dig som vill beställa fler än de 1000 etiketter du fått tilsammans med diplomet. För att vara med på denna efterbeställning maila din beställning till aleksandra@eldrimner.com senast 8 november. Ange ditt namn, företagsnamn, leveransadress, valör och antal etiketter som du önskar beställa.

Tidigare år har priset hamnat på runt 25–30 öre/st exkl moms (beror på hur många som beställer) frakt tillkommer. Om prisbilden förändras får du meddelande om detta innan beställningen bekräftas.

För att därefter beställa fler etiketter kan du ladda ned originalet här nedan och själv beställa fler etiketter från valfritt tryckeri.

Medaljer att ladda ner

SM-brons 2020 (.jpg)
SM-brons 2020 (.png)
SM-brons 2020 (.eps)

SM-silver 2020 (.jpg)
SM-silver 2020 (.png)
SM-silver 2020 (.eps)

SM-guld 2020 (.jpg)
SM-guld 2020 (.png)
SM-guld 2020 (.eps)

 

Information att ladda ner

Etikettinfo 2020

Eldrimners PR-guide
Tips och råd om hur du själv kan arbeta för att få medial uppmärksamhet i samband med medaljvinsten i SM i Mathantverk.

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB