Appen mathantverk

Ladda ner appen för att hitta din närmaste mathantverkare.

Eldrimner uppdaterar appen Mathantverk

Eldrimner har sedan i höstas en ny uppdaterad version av appen Mathantverk. Appen har fått ett nytt utseende och nya funktioner som ska underlätta för dig som konsument att hitta mathantverksföretag över hela Sverige.

– Den nya appen blir lättare att använda för att hitta mathantverkare nära dig, Du kan också läsa reportage från certifierade mathantverkare, få nyheter inom mathantverk och en del annat, säger Mikael Karlsson, ansvarig för utvecklingen av appen.
    Totalt finns det knappt 1600 mathantverksföretag i databasen, med information om varje företag och med en gps-position så du lätt hittar dit.
    Du kan hitta mathantverkare och gårdsbutiker, söka efter företag eller produkter och produktkategorier. Varje företag presenteras med företagsinformation, vad de tillverkar, hur du når dem, deras hemsida, med mera. Appen visar också vilka företag som är certifierade mathantverkare.
    Upptäck spännande smaker hos hantverksmässigt tillverkade produkter. På många ställen kan du träffa mathantverkaren och diskutera smak, kvalitet och upplevelser.
Appen laddar du ner från till exempel App Store eller Google Play.

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB