Onlinekurs i marmeladkokning

Onlinekurs i marmeladkokning. Vill du lära dig att göra produkter "the Blue Chair Way" behöver du faktiskt inte åka ända till USA. På hemsidan craftsy.com erbjuds onlinekursen Jam & Marmalade med Rachel Saunders till ett rimligt pris.

Onlinekurs i marmeladkokning

Vill du lära dig att göra produkter "the Blue Chair Way" behöver du faktiskt inte åka ända till USA. På hemsidan craftsy.com erbjuds onlinekursen Jam & Marmalade med Rachel Saunders till ett rimligt pris.

Rachel Saunders är den berömda amerikanska syltkokerskan som 2008 startade företaget Blue Chair Fruits och ligger bakom boken the Blue Chair Jam Cookbook. Företaget tillverkar sylt, marmelad, gelé och fruktsmör av olika slag och förknippas med hantverksmässigt framställda och högkvalitativa produkter med en outsinlig kreativitet av nya smaker och kombinationer.

Kursen består av åtta filmade lektioner som på ett pedagogiskt sätt steg för steg går igenom konserveringen, utrustningen, förberedelserna och kokningen. Efter att ha betalat kursavgiften får deltagaren fri tillgång att titta på filmerna hur många gånger som helst, kan ställa frågor direkt till Rachel i ett diskussionsforum, samt delge erfarenheter och foton av sina syltprojekt till andra som också gått kursen.

 

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB