The Candy Project

En undersökning om godis, The Candy Project, görs just nu av det gastronomiska universitetet i Bra, Italien, tillsammans med Slow Food International, ett spanskt universitet och den spanska restaurangen Mugaritz. Eldrimner har blivit ombedd att sprida information om undersökningen i sitt nätverk. Besök http://thecandyproject.org/ för att hjälpa till med informationsinsamlingen och kanske komplettera med bilder och texter om polakgrisar, knäck och andra svenska godissorter. Eller klicka dig vidare dit bara för att titta på bilder och filmer och olika aspekter av godis.

The Candy Project

Undersökning om godis

En undersökning om godis, The Candy Project, görs just nu av det gastronomiska universitetet i Bra, Italien, tillsammans med Slow Food International, ett spanskt universitet och den spanska restaurangen Mugaritz.

Eldrimner har blivit ombedd att sprida information om undersökningen i sitt nätverk. Besök http://thecandyproject.org/ för att hjälpa till med informationsinsamlingen och kanske komplettera med bilder och texter om polakgrisar, knäck och andra svenska godissorter.

Eller klicka dig vidare dit bara för att titta på bilder och filmer och olika aspekter av godis.

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB