Få hjälp med din näringsdeklaration

För dig som kommer till Særimner erbjuder vi hjälp med näringsdeklarationen. Kom till Eldrimners reception på Frösö Park på tisdag 6 oktober.

Få hjälp med din näringsdeklaration
på Særimner

I och med den nya informationsförordningen behöver produkter en näringsdeklaration från 13 december 2016. För dig som kommer till Særimner erbjuder vi hjälp med näringsdeklarationen.

På tisdag, 6 oktober kl. 12.00-15.30, vid Eldrimners reception. Anna Schweitz hjälper dig och svarar på frågor. Ta med ditt recept där alla ingredienser redovisas i gram. Du behöver också veta hur mycket din produkt har minskat i vikt från råvara till färdig produkt.

OBS! Det finns undantag för näringsdeklaration: Exempelvis när du säljer dina produkter direkt till konsument eller när du själv är transportör. Läs mer på Livsmedelsverkets sida: Informationsförordningen

Vi hälsar dig varmt välkommen till Eldrimners stora idé- och kunskapsforum om mathantverk! Flera dagar fyllda med aktiviteter för mathantverkare. Årets program innehåller många intressanta seminarier och debatter. Anmäl dig nu, reducerat pris till 25 september.

 

 

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB