GULD till nystartade bageriet LOKAL i Kumla!

”Fantastiskt gott och vackert bröd i all sin enkelhet. Passar till allt, alla dagar i veckan. Solklar vinnare.” Så löd juryns utlåtande för vinnaren i klassen Vetesurdegsbröd (enbart surdeg). Guldet gick till LOKAL Ekologiskt Surdegsbröd med sitt bröd LOKAL Algot! Emanuel Eskilsson och Sam Pettersson har nyligen startat sitt bageri Lokal Ekologiskt Surdegsbröd i Kumla.

GULD till nystartade bageriet LOKAL i Kumla!

”Fantastiskt gott och vackert bröd i all sin enkelhet. Passar till allt, alla dagar i veckan. Solklar vinnare.”  Så löd juryns utlåtande för vinnaren i klassen Vetesurdegsbröd (enbart surdeg). Guldet gick till LOKAL Ekologiskt Surdegsbröd med sitt bröd LOKAL Algot!

I en gammal kyrka i Kumla har Emanuel Eskilsson och Sam Pettersson renoverat och nyligen startat sitt bageri, Lokal Ekologiskt Surdegsbröd. De jobbar med ekologiskt närodlade kultursorter. Brödet är bakat på vårvetet och kultursorten Algot och därav namnet till den vinnande produkten. Lokal Ekologiskt Surdegsbröd kommer vi definitivt att höra mer från framöver. Här kan du läsa mer om bageriet: www.lokaleko.se

Vi på Eldrimner tycker att det är jätteroligt att många nya bagerier är på gång och tävlar med sina fina bröd! Vi kan även tillägga att Emanuel och Sam även tog ett brons med LOKAL Närkeråg i klassen Rågsurdegsbröd (enbart surdeg).

Grattis till Emanuel och Sam på Lokal Ekologiskt Surdegsbröd och lycka till i bageriet!

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB