Rutinerad SM-tävlande vann guld igen och flyttar

Lotta Kristensson är en rutinerad tävlande på SM i Mathantverk. Hon har vunnit guld 2014 och även vunnit silver 2013. I år i klassen Rågsurdegsbröd (enbart surdeg) tog Lottas Bak&Form ytterligare ett guld med Rågbröd med russin/fikon.

Rutinerad SM-tävlande vann guld igen och flyttar i dagarna till nya större lokaler!

Lotta Kristensson är en erfaren tävlande SM i Mathantverk. Hon vann guld 2014 och har vunnit silver 2013. I år i klassen Rågsurdegsbröd (enbart surdeg) tog Lottas Bak&Form ytterligare ett guld med Rågbröd med russin/fikon där det fina omdömet löd:

”Karaktärsfullt bröd med snygg design. Perfekt fermentering som ger ett lättuggat och aromatiskt gott bröd.”

Lotta Kristensson är grafikern som inte kunde sluta baka på sin lediga tid och frysen blev full, barnen flyttade hemifrån och det blev färre att baka för. Hon bestämde sig för att starta ett bageri och  hösten 2009 öppnade det. Sedan dess har Lottas Bak&Form försett hela Tjörn med bröd och på sommaren är det extra högtryck i bageriet.

Nu har det lilla bageriet blivit för litet och Lotta kommer i dagarna att flytta in i sina nybyggda lokaler med en fantastisk utsikt som även kommer att ha utrymmen för att ta en fika på plats!

Lycka till i dina nya lokaler Lotta och grattis till ännu ett guld!

 

Utsikten hos Lottas Bak&Form

Foto: Lottas Bak&Form

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB