Träffa Eldrimner på Elmia

Vi finns på plats på Elmia Lantbruk Djur & Inomgård, 21–24 oktober. Kom till Eldrimners monter, B03:61 och träffa oss för att få personlig rådgivning inom branscherna mejeri och slakt & charkuteri.

Träffa Eldrimner på Elmia

Eldrimner är på Elmia Lantbruk Djur & Inomgård, 21–24 oktober. I vår monter finns flera mathantverkare på plats som berättar om sina företag och sin verksamhet. De ger tips och råd om att starta gårdsmejeri, om slakt och att komma igång med förädling och mathantverk.

Besök Elmia och kom till vår monter, B03:61 och träffa oss för att få personlig rådgivning inom branscherna mejeri och slakt & charkuteri. Ställ dina frågor direkt till mathantverkarna och till oss på Eldrimner. Bodil Cornell berättar om Eldrimners utbildningar, kurser och om  rådgivning och allt annat som Eldrimner erbjuder.

Välkommen även till Eldrimners seminarier i Kongresshuset:
Eget kött ger mer –att slakta & förädla själv

Åke Carlsson på Krokeks Gård och Lars Hansson från Bjärhus Gårdsbutik berättar om hur de arbetar med slakt och tillverkning av egna charkuterier på sina gårdar. Du får veta mer om hur det är att starta ett litet slakteri och hur kött kan förädlas för ett högre försäljningsvärde. Provsmaka deras produkter och ställ dina frågor direkt till Åke och Lars. Under seminariet kommer Eldrimner också att berätta om sin verksamhet och sina kurser, särskilt inom slakt- och charkområdet.

Onsdag 21 oktober kl 13.30
Fredag 23 oktober 13.30 

Eget gårdsmejeri ger nya möjligheter

Kom och låt dig inspireras av Kristina Åkermo från Oviken Ost och Annika Schrewelius, Hagelstads Gårdsmejeri, två mathantverkare som skapar en mångfald av ostar av mjölk från egna eller traktens kor, får och getter. Du får veta hur det är att driva ett litet mejeri och hur det går till att nå marknaden med högkvalitetsprodukter. Provsmaka deras ostar och ställ dina frågor direkt på plats. Under seminariet kommer Eldrimner att berätta om sin verksamhet och sina kurser, särskilt inom mejeriområdet.

Torsdag 22 oktober kl.13.30
Lördag 24 oktober kl. 13.30

Seminarieprogrammet i Kongresshuset

Alla besökare på Elmia har även möjligheten att lyssna på oss från Eldrimner och våra korta seminarier på scenen i Hall B. Här kan du se när vi kliver upp på scenen: Programmet för B-hallen

Vi ses på Elmia!

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB