Tack

Vi på Eldrimner vill tacka alla er som kom till prova på-dagarna. I två dagar var det fullt hus och full fart i Eldrimners förädlingslokaler med omkring 50 deltagare från 10 olika län.

Stort tack!

Vi på Eldrimner vill tacka alla er som kom till prova på-dagarna. I två dagar var det fullt hus och full fart i Eldrimners förädlingslokaler med omkring 50 deltagare från 10 olika län.

I charkuteriet, bageriet, mejeriet och ateljén för bär, frukt och grönsaker hände det massor! Vi gjorde bland annat surkål, bakade surdegsbröd, bullar, knäckebröd, tillverkade leverpastej, fiskfärs, yoghurt och färskost. Praktiska moment varvades med föreläsningar av etablerade och erfarna mathantverkare.

Vi tycker att det är otroligt inspirerande att få träffa så många nya mathantverksintresserade och vi vill tacka alla för er stora nyfikenhet, skaparglädje och entusiasm.

Ta gärna en titt på Länstidningens Bildspel: Prova på mathantverk och se Karin Adelskölds film Karin testar mathantverk. Vill ni se mer så finns det många bilder och inlägg Facebook och Instagram taggade med #provapåmathantverk.

Vi ser fram emot att träffa er snart igen på någon av våra kurser!

 

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB