Eldrimner till Smaka på Stockholm

Den 2–6 juni är Eldrimner med på Smaka på Stockholm i Kungsträdgården med Eldrimner Certifierat Mathantverk.

Eldrimner till Smaka på Stockholm

Den 2–6 juni är Eldrimner med på Smaka på Stockholm i Kungsträdgården med Eldrimner Certifierat Mathantverk.

Träffa Eldrimner på Smaka på Stockholm. Tillsammans med Sébastien Boudet och de runt 50 bagare, mjölnare och konditorer från hela landet som Sébastien har med sig kommer vi att finnas på plats tillsammans med mathantverkare från olika branscher, alla med certifierade produkter. Välkommen till Hela Sveriges Mathantverkare 

I montern kommer det att fullkomligt sprudla av aktivitet. Det kommer att bakas bröd i alla former, lagas mathantverksrätter, kreeras pizzor, göras glass, serveras frukost, stoppas korv, kokas marmelad, göras nektar, pesto och mese. Både maträtter och produkter kommer att finnas till försäljning.

Det blir även en hel del aktiviteter på scenen och mathantverket så väl som deltagande företag och produkter kommer att synas! Smaka på Stockholm har i genomsnitt 75 000 besökare per dag och håller öppet från tidig morgon till klockan 23 på kvällen.

En riktig folkfest väntar och Eldrimner ser det som ett värdefullt tillfälle att visa upp mathantverk, informera om certifieringen och låta många smaka och lära sig om riktig mat!

Kom till vår monter vid Molins fontän i Kungsträdgården!

Mathantverkare på plats: Gutö Delikatesser, Hagelstad Gårdsmejeri, Hans Dalakorv, Löfsta Gårdsmejeri, Resville Mathantverk, Skogens Sköna Gröna, Skogsbacken Ost, Svedjan Ost, Örtagård Öst med flera …

Vi är laddade!

 

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB