Fixa platsen

Hösten står för dörren. Passa gärna på att redan nu planera in höstens kurser inom fiskförädling, charkuteri, bageri, mejeri och förädling av bär, frukt och grönsaker. Vi har inte många veckor kvar innan vi kör igång och ännu finns det lediga platser.

Fixa platsen!

Hösten står för dörren. Passa gärna på att planera in höstens kurser inom fiskförädling, charkuteri, bageri, mejeri och förädling av bär, frukt och grönsaker. Vi har inte många veckor kvar innan vi kör igång och ännu finns det lediga platser. Är du kunskapstörstig och hittar en mathantverkskurs som passar dig, anmäl dig på en gång. Hos oss är det först till kvarn som gäller, många kurser blir snabbt fullbokade.

Vi arrangerar kurser i Eldrimners förädlingslokaler och på många andra platser runt om i landet. Just nu kan vi bland annat tipsa om senapstillverkning i Skåne, en ystningskurs på en getgård i Jämtland och en kurs som både innehåller fiske och fiskförädling i Västerbotten.

Eldrimner är ett nationellt resurscentrum inom mathantverk med mångårig erfarenhet av att utbilda. Vi erbjuder kurser, studieresor och längre utbildningar. Både för nybörjare och proffs. Utbudet täcker alla viktiga delar av mathantverkarens yrke, från tillverkning av produkter till företagande.

Välkommen till oss!

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB