Branschrådsträffar

Branschråden för Eldrimner fungerar som rådgivande organ. Målsättningen är att alla branschråden träffas 1–2 gånger per år för att gå igenom och diskutera branschspecifika frågor och utvecklingsområden för Eldrimner.

Branschrådsmöten på Eldrimner

Branschråden för Eldrimner fungerar som rådgivande organ. Målsättningen är att alla branschråden träffas 1–2 gånger per år och nu är det dags igen.

På tisdag den 24 januari träffas alla branschråden för Eldrimner, tävlingsrådet för SM i Mathantverk har sitt årliga möte den 25 januari.

Bland annat kommer Eldrimners aktivitetsutbud och olika evenemang att diskuteras, liksom förädlingslokaler, utrustning, branschriklinjer och mer branschspecifika frågor som berör certifieringen, SM i Mathantverk och Særimner 2017.

Här kan du läsa mer om Eldrimners branschråd:  Mejeri, Bageri, Bär-, frukt- och grönsaksförädling, Fiskförädling, Gårdsslakt och charkuteri.        

Tävlingsrådet för SM i Mathantverk går in djupare på reglerna för SM, utvärderar den senaste tävlingen och ser till exempel över tävlingsklasserna, regelskrivningar och planerar för SM i Mathantverk 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB