Tack för att ni kom!

Ett stort TACK till alla er som kom till våra prova på-dagar 21–23 mars. Eldrimners förädlingslokaler var nästan fyllda till bristningsgränsen under de här dagarna! 50 deltagare tryckte vi in och alla fick prova på att göra mathantverk.

Tack för att ni kom!

Ett stort TACK till alla er som kom till våra prova på-dagar 21–23 mars, lika stort TACK till Anne Pierre, Växtkraft i Jämtland och Thorsten Laxvik från Rafnaslakt i Västernorrland för mycket intressanta föreläsningar om vällingtillverkning, köttkvalitet och slakt.

Eldrimners förädlingslokaler var nästan fyllda till bristningsgränsen under de här dagarna! 50 deltagare tryckte vi in, alla fick prova på att göra mathantverk och massor fick vi gjort.

TACK ALLA!

 

Vill du också prova på mathantverk finns chansen att göra det på Eldrimners inspirationsdagar. Nu i vår bjuder vi in deltagare till Värmland och Norrbotten. Vi har redan haft inspirationsdagar i Kronoberg och Sörmland.

Känner du att du vill du komma igång och lära dig ännu mera har vi ett brett kursutbud inom mathantverk, både längre och kortare kurser, i Jämtland och på många andra platser i landet. Vi på Eldrimner hälsar alla mathantverksintresserade varmt välkomna!

Deltagare i Eldrimners mejeri. Ystning på gång
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB