Världskänd matlegendar kommer till Særimner

Legendariske Carlo Petrini som grundade den världsomspännande Slow Food-rörelsen kommer till Særimner i Åre den 24 – 26 oktober.

Världskänd matlegendar kommer till Særimner

Det känns väldigt roligt att legendariske CARLO PETRINI som grundade den världsomspännande Slow Food-rörelsen kommer till Særimner i år. Hans passion och visioner för lokal, hållbar och traditionell mat har under de senaste trettio åren spridits över världen och gjort honom mycket inflytelserik. På Særimner i Åre 24 – 26 oktober invigningstalar han och berättar också om sin syn på framtidens mat.

Bland de övriga föreläsarna finns bland andra läkaren och professorn AGNES WOLD, som bland annat gjort sig känd för sin kamp både mot bacillskräck och den massiva manliga dominansen i svensk universitetsvärld, och stjärnkocken MAGNUS NILSSON från tvåstjärniga restaurangen Magasinet Fäviken och Undersåkers Charkuteriefabrik.

Tema för årets mässa är råvaror eftersom de är förutsättningen för mathantverk med hög kvalitet.  Hela programmet hittar du på eldrimner.com/saerimner och anmäler dig gör du senast den 22 september.

I samband med Særimner avgörs också årets Öppna SM i mathantverk – i år med hela 50 klasser. Anmäl dina produkter senast den 22 september.

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB