Anmäl dina produkter till SM i Mathantverk!

I år genomförs SM i Mathantverk digitalt. Produkterna bedöms av juryn den 13-15 oktober i Eldrimners lokaler i Ås utanför Östersund, Jämtland. Den 16 oktober livesänds prisceremonin och bedömningswebinarier för tävlingsdeltagare. Sista anmälningsdag är 20 september.

Ställ om, ställ inte in! 

När hösten är här är det tydligt att vi fortfarande behöver anpassa oss till corona-situationen. För att ändå kunna genomföra årets SM i Mathantverk har vi ändrat upplägget för att kunna genomföra tävlingen på ett säkert sätt.

Juryns bedömningar sprids ut över tre dagar och genomförs i Eldrimners lokaler i Ås strax utanför Östersund den 13-15 oktober. Genom att använda våra egna lokaler kan jurygrupperna placeras så att ett säkert avstånd kan hållas mellan personerna på plats i alla moment. 

Fredag 16 oktober livesänder vi prisceremonin så att alla kan följa den. Kort därefter genomförs branschvisa bedömningswebinarier där alla tävlingsdeltagare kan få återkoppling kring sina produkter och ställa frågor till juryns experter.

Det här upplägget innebär att tävlingsdeltagare i år tyvärr inte kan närvara på plats vid tävlingen. Vi hoppas på er förståelse för det och att så många som möjligt vill följa prisceremonin på distans och delta i bedömningswebinariet digitalt.

Tävlingsregler, information och anmälan hittar du HÄR. Sista anmälningsdag är 20 september.

Varmt välkommen att vara med i tävlingen! 

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB