Digitalt SM i Mathantverk 2020

I år genomförs SM i Mathantverk digitalt. Produkterna bedöms av juryn den 13-15 oktober i Eldrimners lokaler i Ås utanför Östersund, Jämtland. Den 16 oktober livesänds prisceremonin och bedömningswebinarier för tävlingsdeltagare. Nu kan du se listan över deltagande mathantverksföretag län för län.

Deltagarlista för digitala SM i Mathantverk 2020

170 företag från hela landet har anmält över 450 produkter till årets tävling. Bekräftelser har mejlats ut till alla tävlingsdeltagare och här finns deltagarlistan som visar vilka mathantverksföretag som tävlar län för län.

Du som tävlar får din bekräftelse per mejl 30/9, om den inte dyker upp kontrollera din skräppost och annars skicka ett mejl till catrin@eldrimner.com

Tänk på möjligheten att hjälpas åt mathantverkskollegor emellan när det gäller att skicka/transportera era tävlingsbidrag! I deltagarlistan ser du vilka andra mathantverkare i ditt område som är med i tävlingen.

All information om inlämning och märkning av produkter finns i bekräftelsen. Du kan även läsa informationen HÄR

Digitala SM i Mathantverk 13-16 oktober
Eldrimner i Ås, Jämtland

När hösten är här är det tydligt att vi fortfarande behöver anpassa oss till corona-situationen. För abtt ändå kunna genomföra årets SM i Mathantverk har vi ändrat upplägget för att kunna genomföra tävlingen på ett säkert sätt. 

Juryns bedömningar kommer att spridas ut över tre dagar och genomföras i Eldrimners lokaler i Ås strax utanför Östersund den 13-15 oktober. Genom att använda de egna lokalerna kan jurygrupperna spridas ut så att ett säkert avstånd kan hållas i alla moment. 

Fredag 16 oktober livesänds "prisceremonin" som är öppen för alla intresserade att följa. Kort därefter genomförs branschvisa bedömningswebinarier där tävlingsdeltagarna får återkoppling och kan ställa frågor till juryns experter.

Det här upplägget innebär att tävlingsdeltagare i år tyvärr inte kan närvara på plats vid tävlingen. Vi hoppas på er förståelse för det och att så många som möjligt vill följa prisceremonin på distans och delta i  bedömningswebinariet digitalt.

Lycka till i tävlingen!

 

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB