Förändringar i Eldrimners verksamhet

Med anledning av att läget kring coronaviruset och sjukdomen covid-19 förändras hela tiden blir det även förändringar i Eldrimners planerade verksamhet. Eldrimners ledning följer läget och myndigheternas rekommendationer löpande. (Uppdaterad 2020-04-02)

Fortsatta förändringar i Eldrimners planerade verksamhet
(2020-04-02)

Med anledning av att läget kring coronaviruset och sjukdomen covid-19 förändras hela tiden blir det även förändringar i Eldrimners planerade verksamhet. Eldrimners ledning följer läget och myndigheternas rekommendationer löpande. 

* Mathantverksdagarna i Södermanland, på Gotland samt i Norrbotten och Västerbottens län flyttas samtliga till hösten. Avgiften återbetalas. Deltagare kommer att kontaktas av Eldrimner.

* Eldrimners övriga kurser ställs in fram till och med sista maj. Ansvariga arbetar just nu med att kontakta samtliga kursdeltagare.

* Eldrimners och Torstas yrkeshögskoleutbildning kommer att genomföras på distans. De olika kursmomenten anpassas för att kunna ges på distans så länge detta krävs. Utbildningsansvarig har löpande kontakt med eleverna.

* Nordiska Mästerskapen i Mathantverk skjuts upp till 2021. På grund av situationen med Corona-viruset och sjukdomen covid-19 har Eldrimner och Slow Food Nordic beslutat att skjuta fram Nordiska Mästerskapen i Mathantverk och Terra Madre Nordic för att kunna genomföra arrangemangen med full kraft. Istället anordnas ett SM i Mathantverk senare i höst under förutsättning att restriktionerna hävs.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Du når oss lättast via info@eldrimner.com eller 010-225 32 01.
/Bodil

Publicerad 2020-03-10. Uppdaterad 2020-03-20.

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB