Online-träff för mejerister

På efterfrågan anordnar Eldrimner en träff i all enkelhet. Ett rum online för mejerister att delta, lyfta frågor, dela med sig och stötta varandra i det osäkra läget som gäller nu. Om du vill kan du föranmäla ett ämne eller fråga som du vill att vi tar upp under mötet, så ser vi till att frågan lyfts. Det går självklart också bra att bara komma och ställa dina eventuella frågor på plats.

Innehåll

Innehållet i träffen är helt upp till deltagarna. Vi uppmuntrar en öppen atmosfär och diskussion. Sofia Ågren, branschansvarig mejeri, kommer att sitta med för att strukturera där det behövs.                                                                  

Eldrimner sammanfattar mötet i ett protokoll som skickas via epost till deltagarna.

Tid Onsdag den 6:e maj kl. 15.00 – 16.30 

Plattform Via webben: Skype för företag (gratis och nedladdningsbart program. Länk till web-mötet samt praktisk information kommer via epost till anmälda deltagare senast den 5:e maj)

Kostnad Gratis

Anmälan Senast 4 maj. Vi tar emot max 30 deltagare. Anmäl dig via länk här eller kontakta Sara Lundqvist, sara@eldrimner.com, 010-225 35 06

Kontakt Sofia Ågren, Branschansvarig mejeri, sofia@eldrimner.com, 010-225 32 55. Annika Schrevelius, annika@eldrimner.com, 076-135 96 81

 

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB