Möjlighet att få stöd att utveckla företaget

Näringslivsprojektet Omtag Nu, en del av MatLust Utvecklingsnod som drivs av Södertälje kommun, erbjuder massor av kostnadsfria stöd för små och medelstora företag inom livsmedels-, besöks- och upplevelsenäringarna.

Du som företagare kan få expertstöd inom områden som affärsutveckling, innovation, hållbarhet, digitalisering och mycket mer. Flera intressanta program drar i gång i september:

När hållbarhet driver affären – start 15 september
Att jobba med hållbarhet är något alla organisationer behöver kunna. Programmet ger dig och din organisation kunskaper och verktyg för att utveckla hållbarhetsarbetet och låta det bli en integrerad del av verksamheten. 
Läs mer och anmäl dig här: https://matlust.eu/aktiviteter/nar-hallbarhet-driver-affaren/

Innovationsprogram – start 23 september 
Vill du ta din livsmedelsprodukt eller tjänst inom upplevelse- och besöksnäringen till marknaden men behöver råd, expertis och nätverk för att lyckas? Då är MatLusts och Omtag Nu:s innovationsprogram rätt för dig. Anmäl ditt intresse senast 8 september. 
Läs mer och anmäl dig här: https://matlust.eu/aktiviteter/innovationsprogram-2022/

 Företag i Stockholmsregionen kan också tävla i Matinnovationstävlingen Ät!Stockholm – final 22 november 
Har du en innovativ och hållbar livsmedelsprodukt som behöver prövas i skarpt läge och är ditt företag baserat i Stockholms län? Då kan vi hjälpa dig till den publik och scen du förtjänar! Skicka in din intresseanmälan senast 26 september.

Läs mer och skicka in din intresseanmälan här: länk till https://ätstockholm.se/

 

MatLust Utvecklingsnod är en nod och motor för utveckling av ett hållbart och innovativt livsmedelssystem – och driver samverkan mellan näringsliv, akademi och samhälle. Noden i Södertälje har byggts upp under flera år genom många olika utvecklingsprojekt med fokus på näringslivsutveckling, den offentliga måltiden, hållbara menykoncept och mycket annat. Idag drivs flera utvecklingsprojekt inom MatLust Utvecklingsnod, varav Projekt MatLustOmtag Nu och Mineralskiftet är några av de viktigaste.

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB