Anders är ny rådgivare hos Eldrimner

Slakterikonsulten Anders Åkerberg med erfarenhet från bland annat Livsmedelsverket kommer hjälpa mathantverkare genom Eldrimner.

Anders Åkerberg är slakterikonsult och har bland annat arbetat som senior veterinärinspektör på Livsmedelsverket och har stort engagemang för det småskaliga. Anders är specialiserad på bygg- och hygienfrågor, även om han kan hela processen när det gäller att planera, bygga och driva ett slakteri. Under Eldrimners småskaliga slaktveckor 2021 var Anders en uppskattad föreläsare om bygg- och hygienfrågor.
– Det känns bra att Eldrimner nu har Anders som rådgivare. Att intresset för slakterifrågor är stort märks väl, för redan innan det var klart att Anders skulle vara vår rådgivare fick vi frågor där hans kompetens har behövts, säger Katrin Schiffer som arbetar som branschansvarig för gårdsslakt på Eldrimner.
Eldrimner har även tidigare samarbetat med Anders och han har bland annat varit med och tagit fram Eldrimners kurser riktade gentemot Livsmedelsverkets kontrollanter.

Mathantverkare kan kontakta Eldrimners rådgivare för hjälp. Rådgivningen är kostnadsfri. Rådgivningstiden är begränsad till ett tillfälle per person och rådgivare samt maximalt 1 timme per rådgivning. Du kan också kontakta Eldrimners branschansvariga med frågor. Läs mer här: https://www.eldrimner.com/branscher/32008.radgivning.html

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB