Informativa webbinarier i höst

Få information om Eldrimner, hur man blir mathantverkare och hur man blir charkuterist, gör korv samt blir mathantverkare inom frukt- och bärförädling.

I höst ordnar Eldrimner fem webbinarier som inspiration för den som vill bli mathantverkare. Ett handlar specifikt om vad den som vill bli charkuterist bör tänka på och det andra vad Eldrimner är och gör, i ett annat tas grunderna för den som vill bli mathantverkare upp och i ett fjärde webbinarium får den som vill bli mathantverkare inom frukt- och bärförädling inspiration och tips.I det femte och sista berättar och visar Eldrimners branschansvariga Tobias Karlsson grunderna i hur gör man gör färskkorv.

Eldrimners medarbetare Anna Berglund är huvudansvarig för webbinarierna.

– Vi gör liknande presentationer till studiebesök och grupper som beställer information av oss. Nu gör vi de här webbinarierna för att ge alla som är intresserade en möjlighet att lyssna på våra presentationer och vi hoppas att det ska underlätta för de som vill komma igång som mathantverkare att få inspiration och bättre koll på hur det kan gå till, säger Anna Berglund.

Webbinarierna anmäler du dig till via de här länkarna:

Har du frågor kan du vända dig till Anna Berglund: anna@eldrimner.com.

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB