Rådgivning för alla branscher

Eldrimners rådgivare svarar på dina frågor om allt från hygienregler, livsmedelslagstiftning, bygglov, byggprocessen, entreprenader och företagsutveckling.

Rådgivning alla branscher

Eldrimners rådgivare svarar på dina frågor om allt från hygienregler, livsmedelslagstiftning, företagsutveckling till bygglov, byggprocessen och entreprenader.

För rådgivning gällande skyddade beteckningar hänvisar vi till Livsmedelsverket: Skyddade beteckningar (livsmedelsverket.se).

Caroline Nielsen 

garden@strommensgardsmejeri.se, 070-707 73 78

Caroline Nielsen driver tillsammans med sin sambo Strömmens Gårdsmejeri med mjölkfår utanför Ånge i Västernorrland. Hon är relativt nybliven mathantverkare, men har lång erfarenhet av försäljning och att driva eget företag, ämnen som hon gärna ger rådgivning inom.


Per Nilsson

Per Nilsson, Kalmar

070-325 75 95, per.nilsson@profox.se

Kontakta Per för telefonrådgivning inom hygienregler, livsmedelslagstiftning, egenkontroll och HACCP.


Robert Åkermo

Robert Åkermo, Jämtland

070-263 10 77, robert@ovikenost.se
Telefonrådgivning, endast torsdagar och fredagar kl. 08.00-10.00.

Bygg- och teknikfrågor som till exempel byggprocess, systemlösningar, byggnadsmaterial, bygglov, entreprenader med mera. Robert har drivit Oviken Ost i Jämtland.


Ole Rönning Kristiansson

Ole Rönning Kristansson, Jämtland

070-511 65 50, ole.kristiansson@gmail.com

Företagsutveckling med fokus på försäljning, strategier, export till Norge. Erbjuder coaching i dessa frågor för ditt företagande och utveckling.


Kerstin Biärsjö, Hallongården, Skåne

070-642 38 68, kerstin@hallongarden.com

Kerstin Biärsjö förädlar inte bara hallonen från odlingen på gården, utan utvecklar hela tiden nya upplevelser med hallonen som utgångspunkt. Hon är också arbetsterapeut och har arbetat med ergonomi. Svarar på frågor om vad kan förädlingen betyda för ett odlingsföretag och om ergonomi.


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB