Chark-workshop om rökning

Tillfälle för djupgående diskussioner som rör rökning och rökar

Till dig som har varm- eller kallrökta charkuterier i sortimentet, oavsett köttslag! Du tillverkar rökta produkter åt egen försäljning eller åt andra? Du går omkring ibland och grubblar över en rök-fråga? Saknar du utbyte med andra hantverkscharkuterister om dina och deras erfarenheter? Då kommer denna nya workshopen passa dig väl.

Vi samordnar - men experterna är deltagarna själva. Här finns tillfälle för djupgående diskussioner som rör rökning och rökar, du kommer få testa Eldrimners egna tre rökar i praktiken varav en är vedeldad och åka på studiebesök. Ta med en eller flera egna rökta produkter som du vill finslipa på, till en gemensam smak-verkstad, för att få feedback från dina charkhantverkskollegor.

Kurstider

Tisdag 2 februari: 8:30 – cirka 17:00

Onsdag 3 februari: 8:30- cirka 17:00

Kursvärdar är Aksel Ydrén och Katrin Schiffer från Eldrimner

Måltider: Lunchrestaurang finns på Torsta, 5 minuters promenad bort eller i Fröjas Kafé intill Eldrimner. Mikro finns att tillgå i Eldrimners matsal. Fika ingår i kursavgift. Middagar ordnas själv.

Boende ordnas av var och en själv. För fortsatt möjlighet till utbyte och umgänge på kvällen rekommenderas gemensamt boende på Vandrahemmet Ledkrysset i Östersund https://ostersundledkrysset.se/?gclid=EAIaIQobChMI967PjeOy6QIVDomyCh1OsQydEAAYASAAEgJguPD_BwE

Chark-workshop om rökning

Kursansvarig

Amelie
Katrin Schiffer

010 - 225 34 24
katrin@eldrimner.com

 

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB