Starta eget mathantverksföretag

Specialdesignad och flexibel utbildning.

Eldrimners utbildning för nystartare inom mathantverk har utvecklats under 20 år och ges från och med hösten 2019 delvis på distans. Från hösten 2021 innehåller den ca tre veckor distansstudier och två praktiska veckor, produktionsteknik, på plats på Eldrimner.

Distansmomenten kan läsas självständigt när och var man vill. Vi uppskattar att du behöver ca 120 timmar. I början och slutet av utbildningen ingår ett par digitala möten, dessa ordnas på fasta tider. Föreläsningar, filmer och material till undervisningen finns på en lärplattform och har skräddarsytts och producerats av Eldrimner. Deltagarna får tillgång till materialet under hela utbildningsperioden och en månad efteråt. 

Produktionstekniken ges branschvis och du får grunderna för att komma igång med mathantverk. Kursen innehåller demonstrationer, praktiska övningar, teorikunskap om förädlingstekniker, råvaror, hållbarhet och arbetsplanering. Du väljer någon av Eldrimners branscher bär-, frukt- och grönsaksförädling eller mejeri, i samband med anmälan. 

Årets utbildningsomgång har startat. Vi återkommer senare med information om när nästa utbildningsomgång startar.  

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB