Marknadsföring för mathantverkare

Utveckla dig och ditt företag med hjälp av Eldrimners distansutbildningar. Kursen ligger på en studieplattform, du får tillgång till materialet i 90 dagar och väljer själv när du vill studera. Sista anmälningsdag är 31 maj 2020.

Kursen vänder sig till dig som är på väg att starta mathantverksföretag och som vill lära dig grunderna i marknadsföring och få inspiration.

Kursen går igenom och hur du med enkla medel kan profilera och kommunicera ditt företag och dina produkter. Vi går genom begreppen mervärde, varumärke, story telling och kommunikationskanaler och du får verktyg för att göra din marknadsplan. I materialet får du texter, inlästa föreläsningar, länkar och filmer som visar goda exempel inom mathantverket och tips på var du hittar mer kunskap om du vill fördjupa dig. För dig som är nybörjare inom sociala medier som företagare visar vi hur man kommer igång och hur man gör annonser.

Materialet är skräddarsytt för mathantverkare av Eldrimners medarbetare. Föreläsningar, filmer och dokument ligger på en plattform som du får tillgång till under perioden.


Ansvarig lärare: Aleksandra Ahlgren som undervisar i marknadsföring på Eldrimners längre utbildningar.

Marknadsföring för

mathantverkare

Kursansvarig

Anna Berglund

010-225 33 07
anna@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB