Rådgivningswebbinarium om öl

Tema lokala råvaror och smaksättare i öl med Claes Wernersson

Eldrimner har ett nätverk med ca 70 rådgivare och på det här webbinariet kommer du att få träffa en av dem. Rådgivaren kommer att besvara frågor inom ett givet tema som berör mathantverkare. Du som deltagare kommer ha chans att ställa just dina frågor, men får också ta del av andras frågeställningar och rådgivarens tips och råd. Du skickar in din fråga i samband med anmälan eller via mail till angiven kontaktperson, senast vid sista anmälningsdag. Webbinariet inleds med en presentation av temat och tar sedan upp de frågor som kommit in i förväg. Om det finns utrymme så kompletterar vi med de frågor som uppstår under webbinariet. Eldrimner selekterar bland frågorna och leder diskussionen. För att delta i webbinariet behöver du dator med skaplig internetuppkoppling, mikrofon samt helst webkamera. Du kan även delta via telefon.

Eldrimners rådgivare Claes Wernersson driver Qvänum Mat & Malt tillsammans med sin fru Annika och två anställda. År 2004 köpte de Gategården på Varaslätten och började renovera ladugården till bryggeri och bränneri. Här tillverkas nu drycker på ett hantverksmässigt sätt med inriktning på lokala råvaror. Claes och Annikas passion för god mat visar sig genom att utveckling av nya ölsorter ofta utgår från en maträtt som den ska passa till. Produkterna från Qvänum Mat & Malt säljs via Systembolaget och serveras även på restauranger och pubar.

Under detta webbinarium kommer Claes att svara på frågor om att hitta, och använda, lokala råvaror till ölbryggning. Claes svarar även på frågor om att smaksätta öl med allt från humle till olika kryddor samt bär, frukt och grönsaker. Claes kan även svara på frågor som hur olika smaksättare kan förbehandlas för att ge bäst smak och hur ölets hållbarhet kan påverkas.

Rådgivnings­webbinarium om öl

  •  Webbinarium
  •  22 oktober, 10.00–12.00
  •  Distans via Skype för företag
  •  150 kr + moms
  •  Anmälan senast 15 oktober
  •  Anmälan via extern länk

Kursansvarig

Catrin
Viktoria Vestun

010-225 32 81
viktoria@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB