Rådgivningswebbinarium för mejerister

Produktutveckling, produktionsutveckling och felsökning inom mejeri, med Malin Kumberg

Eldrimner har ett nätverk med ca 70 rådgivare och på det här webbinariet kommer du att få träffa en av dem. Rådgivaren kommer att besvara frågor inom ett givet tema som berör mathantverkare. Du som deltagare kommer ha chans att ställa just dina frågor, men får också ta del av andras frågeställningar och rådgivarens tips och råd. Du skickar in din fråga i samband med anmälan eller via mail till angiven kontaktperson, senast vid sista anmälningsdag. Webbinariet inleds med en presentation av temat och tar sedan upp de frågor som kommit in i förväg. Om det finns utrymme så kompletterar vi med de frågor som uppstår under webbinariet. Eldrimner selekterar bland frågorna och leder diskussionen. För att delta i webbinariet behöver du dator med skaplig internetuppkoppling, mikrofon samt helst webkamera. Du kan även delta via telefon.

Innehåll

Både som nystartad och som erfaren mejerist stöter man förr eller senare på problem som innebär att en justering i produktion kan vara på sin plats. Kanske dyker samma oinbjudna mögel upp titt som tätt, eller så funkar inte distribution och försäljningen riktigt för den där kittosten längre. Ibland kan du genom produktutveckling lösa ett problem, men vad är bra att tänka på när man vill ta sig an detta?

Under detta webbinarium träffar vi en av Eldrimners rådgivare Malin Kumberg som driver Ådala Gårdsmejeri i Skåne. Tillsammans med henne reder vi ut frågor och funderingar kring produktions- och produktutveckling och felsökning. Vi uppmuntrar till diskussion där vi delar med oss av lösningar och erfarenheter.

Varmt välkommen att föranmäla dina frågor i samband med anmälan eller via mail till kursansvarig. Vi utlovar inte att exakt alla frågor får svar. Vi selekterar så att frågorna och svar blir intressanta inom ämnet för webbinariet.

 

Rådgivnings­webbinarium för mejerister

  •  Webbinarium via Skype för företag
  •  22 oktober, kl. 14.00 –16.00
  •  150 kr + moms
  •  Anmälan senast 18 oktober
  •  Anmälan via extern länk

Kursansvarig

Sofia
Sofia Ågren

010 - 225 32 55
sofia@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB