Rådgivningswebbinarium med Kerstin Biärsiö

Tema odling, förädling och affärsutveckling med Kerstin Biärsjö

Eldrimner har ett nätverk med ca 70 rådgivare och på det här webbinariet kommer du att få träffa en av dem. Rådgivaren kommer att besvara frågor inom ett givet tema som berör mathantverkare. Du som deltagare kommer ha chans att ställa just dina frågor, men får också ta del av andras frågeställningar och rådgivarens tips och råd. Du skickar in din fråga i samband med anmälan eller via mail till angiven kontaktperson, senast vid sista anmälningsdag. Webbinariet inleds med en presentation av temat och tar sedan upp de frågor som kommit in i förväg. Om det finns utrymme så kompletterar vi med de frågor som uppstår under webbinariet. Eldrimner selekterar bland frågorna och leder diskussionen. För att delta i webbinariet behöver du dator med skaplig internetuppkoppling, mikrofon samt helst webkamera. Du kan även delta via telefon.

Eldrimners rådgivare Kerstin Biärsjö driver tillsammans med sin familj företaget Hallongården utanför Trelleborg i Skåne. Företaget startade med odling av hallon 2001, men så småningom behövde de ta hand om de bär som inte gick att sälja som första klass-bär. Då kom förädling av hallon till mathantverk in i bilden. Sedan dess har Hallongården genomgått en stor utveckling till att bli ett populärt åretruntöppet utflyktsmål med över 40 000 besökare per år, där man bland annat kan gå i självplocket, fika eller köpa med sig mathantverksprodukter hem.

Under detta webbinarium kommer Kerstin svara på frågor om affärsutveckling av bärföretag och om möjligheterna kring att kombinera odling, mathantverk, café eller andra aktiviteter för att få ett stabilt företagande. Du kan ställa frågor om allt från att hitta balansen mellan de olika delarna i ett företag och idéer för att kunna leva på en säsongsbunden verksamheten året runt, till frågor kring kundmottagande och att få nöjda besökare. Kerstin kan även svara på frågor kring att driva familjeföretag och om att hantera både fast anställda och säsongspersonal. Andra områden som berör temat är kring prissättning och hur man kan tänka kring detta när man jobbar med egenodlade råvaror, dels när de säljs färska till kund, dels som råvara i mathantverk eller caféverksamhet.

Rådgivnings­webbinarium med Kerstin Biärsiö

  •  Webbinarium
  •  23 oktober, 10.00–12.00
  •  Distans via Skype för företag
  •  150 kr + moms
  •  Anmälan senast 15 oktober
  •  Anmälan via extern länk

Kursansvarig

Catrin
Catrin Heikefelt

010-225 32 32
catrin@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB