Online-träff för charkuterister

På efterfrågan anordnar Eldrimner en träff i all enkelhet. Ett rum online för charkuterister att delta, lyfta frågor, dela med sig och stötta varandra i det osäkra läget som gäller nu. Om du vill kan du föranmäla ett ämne eller fråga som du vill att vi tar upp under mötet, så ser vi till att frågan lyfts. Det går självklart också bra att bara komma och ställa dina eventuella frågor på plats.

Innehållet i träffen är helt upp till deltagarna. Vi uppmuntrar en öppen atmosfär och diskussion. Exempel på frågeställningar: försäljning, anpassning av verksamheten i Coronatider samt kort lägesrapportering från Eldrimner och deltagarna i mötet.

Anna Berglund, utbildningsansvarig för Starta eget mathantverksföretag, kommer att hålla i mötet och vara moderator. Tobias Karlsson, branschansvarig charkuteri kommer att sitta med och bidra med kunskap till mötet.

Eldrimner sammanfattar mötet i ett protokoll som skickas via epost till deltagarna.

Tid Tisdag 3 juni, 13.00-14.30

Plattform Via webben: Skype för företag (gratis och nedladdningsbart program. Länk till web-mötet samt praktisk information kommer via epost till anmälda deltagare senast den 2 juni)

Kostnad Gratis

Anmälan Senast 29 maj. Vi tar emot max 30 deltagare. Anmäl dig på vår hemsida eller kontakta Sara Lundqvist, sara@eldrimner.com, 010-225 35 06

Information Anna Berglund, 010-225 33 07, anna@eldrimner.com

 

Online-träff för charkuterister

Kursansvarig

Anna
Anna Berglund

010 - 225 33 07
anna@eldrimner.com

 

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB