Rådgivningswebbinarium för mejerister

Ostlagring och källarlager med Marih Jonsson

Eldrimner har ett nätverk med ca 70 rådgivare och på det här webbinariet kommer du att få träffa en av dem. Rådgivaren kommer att besvara frågor inom ett givet tema som berör mathantverkare. Du som deltagare kommer ha chans att ställa frågor, men får också ta del av andras frågeställningar och rådgivarens tips och råd. Du skickar in din fråga i samband med anmälan eller via mail till angiven kontaktperson, senast vid sista anmälningsdag. Webbinariet inleds med en presentation av temat och tar sedan upp de frågor som kommit in i förväg. Om det finns utrymme så kompletterar vi med de frågor som uppstår under webbinariet. Eldrimner selekterar bland frågorna och leder diskussionen. För att delta i webbinariet behöver du dator med skaplig internetuppkoppling, mikrofon samt helst webkamera. Du kan även delta via telefon.

Innehåll

Marih Jonsson driver Skogsbackens ost i Uppland där hon förädlar komjölk från en lokal gård i sitt lilla mejeri. Hon har varit rådgivare för Eldrimner i många år och anordnar dessutom en av våra mest populära nybörjarkurser inom ystning. Hon gör många olika ostsorter, från mjuka vita, kittostar, blåmögelostar till svenska hårdostar samt pressade ostar i cheddarstil och alpstil. Med många olika oststilar behövs olika typer av lager och år 2012 byggde hon och hennes man även ett källarlager på gården.

Under det här webbinariet får vi prata med Marih om hur hon jobbar med sina ostar i lagring och sina lagerrum. Vi uppmuntrar till diskussion där vi delar med oss av lösningar och erfarenheter.

 

Rådgivnings­webbinarium för mejerister

  •  Webbinarium via Skype för företag
  •  25 november, kl. 14.00 –16.00
  •  150 kr + moms
  •  Anmälan senast 22 november
  •  Anmälan via extern länk

Kursansvarig

Sofia
Sofia Ågren

010 - 225 32 55
sofia@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB