Rådgivnings-webbinarium om glass

med Thorkil Boisen

Eldrimner har ett nätverk med ca 70 rådgivare och på det här webbinariet kommer du att få träffa en av dem. Rådgivaren kommer att besvara frågor inom ett givet tema som berör mathantverkare. Du som deltagare kommer ha chans att ställa just dina frågor, men får också ta del av andras frågeställningar och rådgivarens tips och råd. Du skickar in din fråga i samband med anmälan eller via mail till angiven kontaktperson, senast vid sista anmälningsdag. Webbinariet inleds med en presentation av temat och tar sedan upp de frågor som kommit in i förväg. Om det finns utrymme så kompletterar vi med de frågor som uppstår under webbinariet. Eldrimner väljer bland frågorna och leder diskussionen. 

Thorkil Boisen är glassmakaren som har erfarenhet från att ha drivit ekologisk glasstillverkning på Bornholm under 15 år. Idag är han gymnasielärare i Köpenhamn men fortsätter vid sidan om att utbilda mathantverkare i glasstillverkning. I Eldrimners regi har Thorkil kontinuerligt hållit glasskurser sedan 2007 och han är även ordförande i glass-klassen i SM i Mathantverk.

Under detta webbinarium kommer Thorkil svara på frågor om glasstillverkning och affärsmöjlighet för småskalig glassverksamhet. Du kan ställa frågor om råvaror, smaksättningar och receptbalansering, samt om utrustning och lokaler. Thorkil kan även besvara frågor om olika sätt att sälja glass, prissättning och lönsamhet i ett glassföretag.  

Webbinariet vänder sig till dig som tillverkar glass hantverksmässigt och vill få tips, råd och ta del av erfarenheter från andra inom samma bransch.

Rådgivnings­webbinarium om glass med Thorkil Boisen

  •  Webbinarium
  •   26 mars, kl 9.30-11.30
  •  Distans i realtid 
  •  300 kr + moms
  •  Anmälan senast 17 mars. OBS! Webbinariet är fullt, endast reservplatser kvar. 
  •  Anmälan via extern länk

Kursansvarig

Catrin
Catrin Heikefelt

010-225 32 32
catrin@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB