Rådgivningswebbinarium fiskförädling

Webbinarium om fiskförädling och affärsutveckling med Nils Ekwall

Eldrimners rådgivare Nils Ekwall driver tillsammans med sin familj företaget Tiraholms fisk vid sjön Bolmen i Halland. Företaget startade med torgförsäljning under 1980-talet. Sedan dess har Tiraholms fisk utvecklas stort till att bli ett populärt åretruntöppet utflyktsmål med över 40 000 besökare per år, där man bland annat har hotell, restaurang, gårdsbutik och yrkesfiske.

Under detta webbinarium kommer Nils svara på frågor om affärsutveckling av fiskförädlingsföretag och om möjligheterna kring att kombinera yrkesfiske, mathantverk, restaurangverksamhet eller andra aktiviteter för att få ett stabilt företagande.

Du kan ställa frågor om allt från att förädla olika fiskprodukter, redskapsutveckling och till att hitta balansen mellan de olika delarna i ett företag och idéer för att kunna leva på en säsongsbunden verksamhet året runt. Nils kan även svara på frågor om att driva familjeföretag och om att hantera både fast anställda och säsongspersonal. Andra områden som berör temat är prissättning och hur man kan tänka kring detta när man arbetar med egenförädlad fisk, dels när den säljs färsk till kund och dels som råvara i mathantverk eller restaurangverksamhet. 

Välkommen att föranmäla dina frågor i samband med anmälan eller via mejl till kursansvarig aksel@eldrimner.com

Rådgivnings-­webbinarium fiskförädling och affärsutveckling 

Kursansvarig

Aksel
Aksel Ydren

010 - 225 34 33
aksel@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB