Rådgivningswebbinarium om surdeg

Caroline Lindö kommer under detta webbinarium gå igenom hur en surdeg fungerar och hur man som bageri bäst kan arbeta med sin surdeg.

Detta webinarium vänder sig till dig som fördjupa dina kunskaper kring din surdeg och hur få en inblick i hur bagerier på olika sätt arbetar med sina surdegar.

Eldrimners rådgivare Caroline Lindö är surdegsbagare ut i fingerspetsarna och har tidigare drivit Brödlabbbet i Lund. Caroline kommer under detta webbinarium att från grunden gå igenom vad en surdeg är, hur dess beståndsdelar fungerar och vad som händer i surdegen. Hon kommer att visa vad man själv kan göra för att påverka sin surdeg och olika sätt att lära känna och styra den.

Efter Carolines genomgång så kommer vi få ta del av hur två bagare arbetar med surdegar på sina bagerier och hur det kan skilja sig mellan dem. Med på webinariet är Emanuel Eskilsson från Lokal bageri och Sara Wennerström från Solhaga Stenugnsbageri. 

Den sista delen av webbinariet är vigd åt rådgivning där du har möjlighet att få ställa dina frågor kring allt som rör surdeg. Vill du maila frågor i förväg kan du göra det i samband med anmälan eller direkt till kursansvarig Arvid Lorentzon, arvid@eldrimner.com

Rådgivningswebbinarium om surdeg

  •  Webbinarium 
  •  18 maj, kl 10.00 - 12.00
  •  Distans i realtid 
  •  300 kr + moms
  •  Anmälan senast 10 maj

Kursansvarig

Arvid
Arvid Lorentzon

010 - 225 34 22
arvid@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB