Rådgivnings-webbinarium Smaksättning av honung

Tema smaksättning av honung med Birgitta Augustesen, Stavtorp honung och musteri

Eldrimner har ett stort nätverk med bland annat ca 70 rådgivare och andra experter. På det här webbinariet får du chans att ställa dina frågor till en av dessa, och du får även ta del av andras frågeställningar samt rådgivarens tips och råd. Du skickar in dina frågor på förhand i samband med anmälan. Webbinariet inleds med en presentation av temat och tar sedan upp de frågor som kommit in i förväg. Om det finns utrymme så kompletterar vi med de frågor som uppstår under webbinariet. Eldrimner selekterar bland frågorna och leder diskussionen. 

Birgitta Augustesen är biodlare och mathantverkare och driver Stavtorps Honung & Musteri, samt en delikatessbutik i Malmköping.

Under detta webbinarium kommer Birgitta att svara på frågor om att smaksätta honung med riktiga råvaror som kryddor, bärpulver, kakao, nötter, alkohol och annat. Du kan ställa frågor om olika sorters smaksättningar och med vilken metod de bäst tillförs till honungen, eller fråga om hållbarhet och märkning av smaksatt honung. Birgitta kan även berätta om honungshantering och om att använda honung i andra mathantverksprodukter.

Webbinariet vänder sig till dig som vill börja smaksätta honung eller som redan gör det men har någon fundering, samt till alla som vill ta del av erfarenheter från andra inom samma bransch.

Rådgivnings­webbinarium tema smaksättning av honung

  •  Webbinarium
  •   20 april, kl 9.30-11.30
  •  Distans i realtid 
  •  300 kr + moms
  •  Anmälan senast 15 april
  •  Anmälan via länk

Kursansvarig

Catrin
Viktoria Vestun

010-225 32 81
viktoria@eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB