Livsmedelssäkerhet för mathantverkare

Vidareutveckla dig och ditt företag på distans.

Kursen vänder sig till dig som är på väg att starta ett mathantverksföretag eller arbetar hos en mathantverkare. Vad är kritiska styrpunkter och hur kan du upprätta en HACCP-plan? Kursen innehåller grunderna i lagstiftning kring livsmedelssäkerhet och hygien. Särskilda bildspel belyser flödesschema, riskbedömning, rengöring, desinfektion och provtagning. Utöver fyra grundföreläsningar som är inlästa av Eldrimners lärare finns det virtuella studiebesök hos mathantverkare samt åtta korta avsnitt med experten Per Nilsson om särskilda teman som vatten och dricksvatten, riskklassning, godkännande och registrering, jordiga grönsaker samt avgifter. I materialet finns även några råd till dig som ska bygga nya lokaler.

Materialet är skräddarsytt för mathantverkare av Eldrimners medarbetare.

Vi har exempel och material inom branscherna bär-, frukt- och grönsaksförädling, charkuteri, bageri samt mejeri. Föreläsningar, filmer och dokument ligger på en plattform. Ingen undervisning sker i realtid, du kan studera när du vill under perioden. Information om kursen skickas ut via mail i samband med kursstart.

Det finns flera digitala test på plattformen och om man får godkänt på det sista testet så får man ett kursintyg skickat till sig.

 DATUM: 1 september till 30 november

Livsmedels­säkerhet

för mathantverkare

Kursansvarig

Anna Berglund

010-225 33 07
anna@eldrimner.com

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB