Instruktionsfilm: Stycka och sortera gris

Detaljerade instruktionsfilmer om styckning och sortering för charkuteriförädling.

Styckning och sortering lär man sig bäst av någon som kan visa i kombination med mycket övning. Inte så lätt att få till. Genom Eldrimners tre utförliga och detaljerade instruktionsfilmer i styckning och sortering finns läromästaren Niklas Sundström till hands på valfri skärm. Du kan titta om och om igen, pausa, backa och härma. Niklas visar steg för steg hela vägen från slaktkropp, grovstyckning, urbening, detalj- och finstyckning. Till sist visas sortering av köttråvaran inför chakuteriförädling med genomgång, förklaringar och förslag på användning av de olika kött- och fettsorteringarna. Sorteringen utgår från GEHA-standarden som gör att hantverkscharkuteristen kan utnyttja varje del av slaktkroppen på bästa sätt så att köttråvarans naturliga egenskaper kan nyttjas på bästa sätt i olika produkter.

Vid köp av respektive instruktionsfilm skickas en länk till film för nedladdning som gör filmen tillgänglig utan tidsbegränsning. Filmen är i formatet MP4, 1h och 55 min lång och uppgår till 3 GB, se till att du har tillräckligt med utrymme för att spara på din dator. Var observant på att mailet från info@eldrimner.com kan hamna i skräpposten.

Alla tre filmer är uppbyggda på motsvarande sätt och säljs för 500 kr/st vilket faktureras efter att filmen skickats ut. Svenskt tal och text.

Stycka och sortera gris

Kontaktpersoner

Katrin
Tobias Karlsson

Kontaktperson – innehåll

tobias@eldrimner.com

Sara Lundkvist

Kontaktperson – köp

sara@eldrimner.com
Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB