Rådgivningswebbinarium med Ulla Lahti

Tema försäljning och förpackning med Ulla Lahti, Mitt Skafferi

Eldrimner har ett nätverk med ca 70 rådgivare och på det här webbinariet kommer du att få träffa en av dem. Rådgivaren kommer att besvara frågor inom ett givet tema som berör mathantverkare. Du som deltagare kommer ha chans att ställa just dina frågor, men får också ta del av andras frågeställningar och rådgivarens tips och råd. Du skickar in dina frågor på förhand i samband med anmälan. Webbinariet inleds med en presentation av temat och tar sedan upp de frågor som kommit in i förväg. Om det finns utrymme så kompletterar vi med de frågor som uppstår under webbinariet. Eldrimner selekterar bland frågorna och leder diskussionen. 

Ullas Lahti driver företaget Mitt Skafferi på Alnö, Västernorrland, där hon förädlar bär, frukt och grönsaker. I sortimentet finns bland annat marmelad, glögg, såser, kryddblandningar och drinkmixer. Ulla har vunnit flertalet medaljer i SM i Mathantverk för sina produkter. Tillsammans med andra hantverkare driver hon butiken Made in Medelpad i Sundsvall, där en del av hennes försäljning sker.

Under detta rådgivningswebbinarium är temat förpackning och försäljning av produkter av bär, frukt och grönsaker. Ulla har under sina år som mathantverkare, och även tidigare, jobbat mycket med att förpacka på ett snyggt och funktionellt sätt med en tydlig grafisk profil, för att ge bästa förutsättningar för produkten på marknaden. Vidare har Ulla erfarenhet av försäljning i de flesta kanaler; dels direktförsäljning i både egen gårdsbutik och i kooperativ butik, samt på marknader och rekoring, dels via återförsäljare och grossister. Ulla är även van att ställa ut på mässor, så som Formex, för att hitta nya återförsäljare. Du har här tillfälle att ställa frågor om till exempel förpackningsproblematik, att få ut mathantverksprodukter på marknaden och välja bland olika försäljningskanaler. 

Webbinariet vänder sig till dig som är mathantverkare inom bär-, frukt- och grönsaksförädling och vill få råd och ta del av erfarenheter från andra inom samma bransch. 

Rådgivningswebbinarium Tema försäljning och förpackning

  •  Webbinarium
  •  22 mars, kl 9.30-11.30
  •  Distans i realtid
  •  320 kr + moms 
  •  Anmälan senast 14 mars
  •  Anmälan via extern länk

Kursansvarig

Catrin
Catrin Heikefelt

010-225 32 32 
catrin @ eldrimner.com

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB