Produktutveckla dina ostar med Patrick Anglade

Gratis och på distans.

Eldrimner välkomnar mejeriexpert Patrick Anglade till en live-sänd rådgivning för svenska hantverksostar. Vi kommer även att prova tillsammans med ostsäljare Hans Wickström från Garage Fromage, Johan Rudh, Cityysteriet, samt Eldrimners branschansvariga för mejeri Sofia Ågren och Birgitta Sundin.

Ostarna kommer att provas utifrån Patricks perspektiv som mejerikonsult samt reflektioner över produkten ur servering-/försäljningsperspektiv. Dialog med producent under provningen.

Vill du vara med? Lämna då din intresseanmälan innan den 19 februari, så återkommer vi till dig med information om dina produkter kommer med i rådgivningen och då om var du ska skicka osten. Beskriv din produkt och vilka svårheter och förbättringar du vill ha hjälp med. 1-2 ostar per mejeri, minimum 150g ost. Rådgivningen är gratis, men emballering, porto och produkt står producenten för. Intresseanmälan är förstås kostnadsfri.

Provningen spelas in och kan i helhet eller delar göras tillgänglig i t. ex Eldrimners sociala medier och i utbildning. Det finns möjlighet att delta anonymt för den som vill.

Rådgivningen hålls på engelska med tolkstöd.

Tid Torsdag 2 mars kl10-12

Plats Zoom

Kostnad Rådgivningen är gratis

Intresseanmälan Senast söndag 19 februari

Produktutveckla dina ostar med Patrick Anglade 

Kursansvarig

Sofia
Sofia Ågren

010 - 225 32 55
sofia@eldrimner.com

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB