Webbinarium Etiketter – hur gör man?

Att ta fram etiketter till sina mathantverksprodukter kan upplevas som en djungel bland olika alternativ – hur ska layouten vara, vilket material ska etiketten ha och är det bäst att skriva ut etiketter själv eller beställa från tryckeri?

Detta webbinarium vänder sig till dig som vill orientera dig i olika sätt att ta fram och trycka etiketter till dina produkter genom att ta del av andra mathantverkares erfarenheter. Du är antingen ny som mathantverkare och funderar på vilken lösning som skulle kunna passa i ditt företag, eller så har du redan etiketter men är nyfiken på andra lösningar.

Under webbinariet delar Anna Biärsjö, Hallongården, och Rasmus Johansson, Kvarnå Hantverksvinäger och Kvarnå Trädgård, med sig av hur de arbetar med etiketter. På Hallongården skriver man ut etiketterna själv på vanlig skrivare, medan Kvarnå Hantverksvinäger beställer etiketter på tryckeri. Anna och Rasmus kommer att berätta varför de valt den lösning de har idag och vilka för- och nackdelar de ser. Du får höra om olika aspekter som påverkar vilken etikett som passar just i ditt företag, så som investerings- och förbrukningskostnader, volymkrav, flexibilitet och kvalitetsskillnader.

Datum och tid: 14 maj, kl 9.00-11.00

Etiketter – hur gör man?

Kontaktperson

Catrin
Catrin Heikefelt

010-225 32 32 
catrin@eldrimner.com

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB