Studieresa Bageri

Vi besöker hantverksbagerier i Skåne och Halland

Nu är det dags för bageristudieresa igen! Denna gång åker vi till södra Sverige. Mellan den 7-9 maj möter vi våren och besöker bagerier runt om i Skåne och Halland. Vi börjar med att mötas upp i Lund (eller på första besöket Brödlabbet*). Därefter tar vi oss med buss norrut och besöker bland annat Appells lantbruk, Vilgots surdegsbageri, Solhaga stenugnsbageri, Bageri Säf och Ave kultur för att nämna några av besöken. Måltider intar vi på bland annat Lilla Napoli, Skrea matbruk och Borgmästargården.

Resan riktar sig i första hand till yrkesverksamma bagare som vill få inspiration och utbyta kunskaper och erfarenheter från besöken samt från de andra deltagarna.

Vi bor i dubbelrum på hotell. Vill man bo i eget rum går det bra mot en extra kostnad.

Varmt välkommen med på resan!

Datum: Ca 13:00  den 7 maj med start i Lund eller på första besöket på Brödlabbet*) –9 maj med avslut i Falkenberg ca 15:00. 
Plats Skåne, Halland

Kostnad 5000 kr exkl. moms (faktureras.) Priset inkluderar bussresa, boende, mat och fika båda dagarna, samt studiebesök.

Sista anmälningsdag 10 april. Bindande anmälan. Max 12 platser.
Kontakt Arvid Lorentzon arvid@eldrimner.com 0102253422

 *Det finns möjlighet att kombinera denna studieresa med fördjupningskursen på Brödlabbet den 6-7 maj. Se mer information om den på hemsidan. 

Studieresa Bageri

Kontaktperson

Magnus
Arvid Lorentzon

010 - 225 34 22
arvid@eldrimner.com

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB