Anmälan

Öppna Svenska Mästerskapen i Mathantverk 2019

Anmälan till SM i Mathantverk 2019 

Anmälningstiden har passerat.

Anmälan till SM i Mathantverk kostar 300 SEK (ex moms) per tävlingsbidrag. 

Anmälan är bindande och avgiften faktureras för alla anmälda och godkända bidrag, även om dessa sedan inte lämnas in till tävlingen. Vi tar inte emot några oanmälda produkter på plats. Sista anmälningsdag är 14 september.

För att vara med i tävlingen ska din anmälan ha kommit till Eldrimner inom anmälningstiden och vara komplett med ingrediensförteckningar samt namn på samtliga tävlingsbidrag.

I anmälan ska alla kryddor som använts i produkten anges, även alla ingredienser i kryddblandningar. Ingrediensförteckningen ska vara i fallande ordning i enlighet med livsmedelslagstiftningen. Skulle någon förändring i innehållet ske måste tävlingsledningen meddelas. Ingredienserna i den anmälda produkten måste vara identiska med innehållet i den produkt som finns ute i handeln och den som lämnas in till tävlingen.

I de fall där flera företag medverkar i tillverkningen av produkten måste alla steg vara hantverksmässiga och produkten ska anmälas av företagen gemensamt.

All kommunikation i samband med tävlingen sker på svenska. En startlista över alla deltagande företag kommer att publiceras på eldrimner.com två veckor före tävlingen. Bekräftelse på deltagande skickas ut med post efter sista anmälningsdag och senast två veckor innan tävlingen. Det är viktigt att du hör av dig till tävlingsledningen om du inte fått denna bekräftelse. Faktura skickas separat efter tävlingen.

 
 

 

SM i Mathantverk 2019

  •  15-17 oktober
  •  Högbo Bruk, Gävleborgs län
  •  Anmälan är stängd

Kontaktpersoner

Catrin Heikefelt

010-225 32 32
catrin@eldrimner.com

Christina Hedin
Aleksandra Ahlgren

010-225 33 57
aleksandra@eldrimner.com

Svar på vanliga frågor om anmälan till SM i Mathantverk

F: Jag är osäker på vilken tävlingsklass jag ska anmälan min produkt i?
S: Anmäl din produkt i den klass du tror är rätt. Vi går igenom alla anmälningar efter den 14/9. Om någon produkt hamnat fel så flyttar vi den till rätt klass och meddelar dig.

F: Jag vill ändra eller lägga till information om en redan anmäld produkt/företag, hur gör jag? 
S: Skicka ett mejl med information om vad du vill ändra och vilken produkt/företag det gäller till catrin@eldrimner.com

F: Jag har redan gjort en anmälan och vill nu anmäla flera produkter. Systemet tillåter bara en anmälan per organisationsnummer, hur gör jag? 
S: Mejla catrin@eldrimner.com produktnamn, ingrediensförteckning, klass för den/de produkter du vill lägga till. Vi lägger till produkten manuellt och du får en bekräftelse när sista anmälningsdatum passerat.

F: Jag har anmält en produkt som jag nu vill avanmäla, hur gör jag?
S: Skicka information om vilken produkt du vill avanmäla till catrin@eldrimner.com. Du får en bekräftelse på din uppdaterade anmälan efter 14/9. Du kommer inte att faktureras för den avanmälda produkten.

För övriga frågor gällande anmälan mejla till info@eldrimner.com eller ring 010-225 32 32.

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB