Særimner & SM i Mathantverk hålls i oktober

Saerimner & SM i Mathantverk anordnas den 19-21 oktober. Temat är Mathantverkets resiliens - den långsiktiga förmågan att hantera störningar och fortsätta utvecklas. Plats för arrangemanget är Frösö Park Hotel i Östersund och delar av programmet ges även digitalt.

Særimner & SM i Mathantverk 2021

Nu längtar vi efter att ses! Den 19–21 oktober planerar Eldrimner att anordna Særimner och SM i Mathantverk på Frösö Park Hotel i Östersund. Temat för årets Særimner är Mathantverkets resiliens, det vill säga den långsiktiga förmågan att hantera störningar och fortsätta utvecklas.

Programmet kommer bland annat att innehålla seminarier och paneldiskussioner med experter och erfarna mathantverkare från alla branscher. Nätverkande och erfarenhetsutbyte med kollegor kommer också att ges stort utrymme, eftersom vi så klart hoppas att det i oktober ska vara möjligt för alla att komma till Frösön och delta på plats. Utvalda delar av programmet kommer även att erbjudas digitalt. På så vis kan även de som inte har möjlighet att ta sig till Jämtland vara med på distans. 

Programmet läggs ut i Eldrimners kanaler under våren i takt med att det byggs upp, mer information hittar du här.

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB