Eldrimner lyfter de höjda livsmedelstaxorna

I kostnadsfritt webbinarium diskuteras konstruktiva lösningar.

Livsmedelsverkets kraftigt höjda timtaxa för tillsyn har blivit en stor ekonomisk belastning för många företagare, framför allt mejerister och charkuterister. 

I ett kostnadsfritt webbinarium den 18 november, kl 13–15 diskuteras lösningar på denna fråga med en initierad panel bestående av Eirikur Einarsson, Livsmedelsverket, Ulrika Heie, ordf Miljö- och jordbruksutskottet, Maria Gardfjell, vice ord. Miljö- och jordbruksutskottet, Johanna Hildingsson, Forsa Gårdsmejeri, Kerstin Jürss, Jürss mejeri & Sveriges Gårdsmejerister, Tor Norrman, Skärvångens Bymejeri, Bodil Cornell, verksamhetsledare, Eldrimner och Birgitta Sundin, Branschansvarig mejeri, Eldrimner.

Kan en max-taxa vara en väg fram? Eller ett tak baserat på volym eller omsättning? Och hur definieras företagen som ska komma i åtnjutande av detta?

Det här är det första i en serie webbinarier som Eldrimner planerar för att lyfta olika "krångel" som företagare drabbas av, vilket intiterades på Særimner 2019. (Läs mer om Krångellistan via den här länken.)  

Har du frågor? Kontakta Birgitta Sundin på 010-225 33 74 eller birgitta@eldrimner.com.

Anmäl dig här: Webbinarium om Livsmedelsverkets timtaxor

Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB